Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ProGo Siivouspalvelut - Palvelua ammattitaidolla

 

ProGo Siivouspalvelut on tuore vuonna 2017 perustettu puhdistusalan yritys. Toiminta-alueemme on Oulu ympäristökuntineen. Vahvuutenamme on laatu, asiakaslähtöisyys ja palvelun henkilökohtaisuus.

 

Ajatus ProGo Siivouspalveluista lähti yrittäjän halusta luoda joustavampaa, henkilökohtaisempaa ja laadukkaampaa puhtaanapitopalvelua. Siivooja ja siivouspalveluiden tuottaja on yhteistyökumppanina tärkeässä roolissa mukana luomassa viihtyisää työympäristöä sekä sitä kautta tehokasta ja hyvinvoivaa työyhteisöä. Puhtaus on iso osa viihtyvyyttä ja vaikuttaa suoraan työhyvinvointiin. Puhtaat tilat myös luovat mielikuvaa ammattitaidosta ja luotettavuudesta.

 

ProGo Siivouspalveluiden yrittäjä on toiminut alalla jo vuodesta 1999, siivoustehtävissä noin 10 vuotta sekä ohjaus-, työnjohto- ja esimiestehtävissä viisi vuotta. Ammattitaidon toiminnassa takaa yhteensä 15 vuoden kokemus puhdistusalan tehtävistä aina siivouksesta palvelutuotannon suunnitteluun, myyntiin sekä kehittämiseen saakka.

 

 

ProGo Siivouspalveluiden visio on olla toiminta-alueellaan alansa parasmaineinen yritys. Haluamme toimintamme perustuvan lojaaleihin asiakassuhteisiin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.